Bing Crosby Radio Nostalgia 2CD

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 49,90 zł 49.90
ilość szt.
Zyskujesz 4 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 9A4A-6397E


Bing Crosby ‎– Radio Nostalgia 2CD

CD 1

  1. P.S. I Love You
  2. Ole Buttermilk Sky
  3. I Got The Sun In The Morning
  4. It's A Good Day
  5. Blues My Naughtie Sweetie Gives To Me
  6. When The Midnight Choo Choo Leaves For Alabam'
  7. Lady Of Spain
  8. Maybe It's Because
  9. Dark Moon (Come Out From The Clouds Above)
  10. Everything I Have Is Yours
  11. When The Red Robin Comes Bob Bob Bobbin' Along
  12. Please, Mr. Sun
  13. Feet Up (Pat Him On The Po Po)
  14. There's A Pawnshop On A Corner In Pittsburgh Penns
  15. Glow Worm
  16. Come What May
  17. The Girl In The Alice Blue Gown
  18. If I Had It My Way
  19. Zip A Dee Doo Dah
  20. A Cockeyed Optimist
  21. Down Yonder
  22. The Old Lamplighter
  23. A Thousand Violins
  24. Now That I Need You
  25. You Go To My Head
  26. I Dreamt I Dwelt In Marble Hall
  27. Great Day
  28. If This Isn't Love
  29. The Blacksmith Blues

CD 2

  1. Dinah
  2. Can't We Talk It Over?
  3. Shine
  4. Paradise
  5. Sweet Georgia Brown
  6. Please
  7. How Deep Is The Ocean
  8. A Ghost Of A Chance
  9. Brother, Can You Spare Me A Dime?
  10. Let's Put Out The Lights
  11. You're Getting A Habit With Me
  12. I've Got The World On A String
  13. Temptation
  14. Did You Ever See A Dream Walking?
  15. Love Thy Neighbour
  16. Love In Bloom
  17. Basin Street Blues
  18. My Melancholy Baby
  19. You Must Have Been A Beautiful Baby
  20. Sweet Potato Piper

Produkty powiązane